Heikki Tyystälä Oy

Monipuoliset nosturipalvelut Kemissä, Meri-Lapissa ja koko Suomen alueella

Ammattimaiset veneennostot, talojen pystytykset sekä pienempien rakennuksien nostot luotettavasti ja pitkän kokemuksen suomalla varmuudella

Heikki Tyystälä Oy on nosturipalveluita tarjoava yritys Kemissä. Kauttamme voi tilata ammattimaiset veneennostot, talojen pystytykset sekä pienempien rakennuksien nostot. Kalustomme taipuu hyvin myös vaativiin ja raskaisiin teollisuusnostoihin. Toiminta-alueemme on Kemin lisäksi koko Meri-Lapin alue ja sovittaessa myös koko Suomi. Palvelemme niin yrityksiä, kuin kiinteistöjä, kuntia, teollisuutta ja yksityisiä tahoja. Teemme kaikki työmme aina turvallisuus edellä, mutta tehokkaasti.

Tärkeintä meille on ammattitaitoisesti ja suunnitellusti tehdyt työt sekä hyvä palvelu. Haluamme olla luottamuksen arvoisia. Kalustomme on nykyaikaista ja ympäristöystävällistä. Apunamme nostoissa on tarvittaessa nostopalkki X-lift, jolla on rajattomat käyttömahdollisuudet niin teollisuuden, kuljetuksen kuin rakentamisen käyttökohteisiin.

Palvelumme

Meidät tuntee laadukkaasta palvelusta

Lavettikuljetukset

Esimerkiksi maarakennuskoneiden siirrot ja merikonttien(12m) kuljetukset

Kuljetukset

Kuorma-autolla

Veneille

Veneen nostot ja laskut sekä kuljetukset kauemmaksikin

Rakennukset

Talojen pystytykset ja kattotuolien nostot

Rakennuksien siirtäminen

mm. mökkien ja saunarakennuksien nostot ja siirrot

Vaativat kuljetukset

Vaativat ja raskaat teollisuusnostot asennusnosturilla. Kuljetukset sekä muut nosto- ja siirtotyöt

Yhteistyökumppanimme Maanrakennus Tyystälä Oy on monipuolisesti maanrakennukseen ja erilaisiin kuljetus- sekä talvikunnossapitotöihin erikoistunut Kemissä toimiva perheyritys.

Kalustomme

Ajan tasalla oleva huollettu laitteistomme auttaa ammattitaitoisessa lopputuloksessa.

Nosturipalveluita tarjoamme kahden kuorma-auton voimin. Nostokalustosta löytyy 215 tonnimetrinen nosturi jibillä, jossa puomia 34 metriä raskaisiin nostoihin ja 35 tonnimetrinen nosturi keveämpiin nostoihin.

Isompi kuorma-auto soveltuu esimerkiksi teollisuuden palvelukoneeksi ja isojen veneiden nostoon kun taas pienemmällä olemme tehneet töitä muun muassa rakennusliikkeille.

Lisävarusteita nosturiin: Henkilökori, koura, nostopalkki X-Lift.

Nostopalkki X-Lift

Nostoissa käyttämämme nostopalkki X-Lift parantaa nostotehoa lyhyiden liinojensa ansiosta nopeuttaen samalla työtä. Se tekee myös nostoista turvallisempia. Nostopalkin ansiosta esimerkiksi veneiden nostot ja kuljetukset voi tehdä venettä vaurioittamatta. Se mahdollistaa myös erittäin laajan käyttöalueen.

Yhteystiedot

Heikki Tyystälä Oy

Toimitusjohtaja

Heikki Tyystälä
0400 695 819

Laskutusosoite

Vehkakuja 3, 94700 KEMI

Y-tunnus

2692897-4